Jumbo sluit 100-jarig jubileum af met eigen documentaire

Jumbo sluit 100-jarig jubileum af met eigen documentaire

11-01-2022 (10:29) - Marketing

De documentaire 'Jumbo – 100 jaar familie. Elke dag beter' over het honderdjarige Brabantse familiebedrijf gaat in première op streamingsdienst Videoland. De film vertelt het verhaal van het snel groeiende supermarktbedrijf vanuit het perspectief van verschillende medewerkers en andere betrokkenen. Hiervoor zijn afgelopen jaar uiteenlopende mensen gevolgd, zoals een filiaalmanager en een chauffeur, maar ook CEO Frits van Eerd en Team Jumbo-Visma schaatser Sven Kramer.
 
Stuk voor stuk geven zij een boeiend kijkje achter de schermen en maken de toeschouwer deelgenoot van de activiteiten, ambities en toekomstdromen van het familiebedrijf. Samen met Frits van Eerd neemt grondlegger van Jumbo Karel van Eerd de kijker mee in strategische en persoonlijke keuzes uit het verleden. De documentaire markeert de afsluiting van het jubileumjaar 2021, dat grotendeels in het teken stond van de honderdste verjaardag.
 

Eerbetoon

CEO Frits van Eerd: "We horen vaak dat mensen erg benieuwd zijn naar hoe onze organisatie reilt en zeilt. De documentaire brengt dit alles fraai in beeld. Toch gaat de film voor ons over veel meer, namelijk het bouwen van een levenswerk, over een droom die werkelijkheid wordt. Over onze ambities, de 7 Zekerheden van Jumbo, de uitdagingen die onze groei met zich meebracht, en vooral onze passie voor de klant. Met inmiddels al zo’n 100.000 medewerkers werken we er elke dag hard aan om boodschappen doen steeds een stukje leuker te maken. Het zijn onze 'Jumborianen' die zich hier met hart en ziel voor inzetten en daarom is deze film vooral ook een eerbetoon aan hen."
 
De documentaire is geproduceerd door MRK2 onder regie van Roel Kooi en Mark Koense.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch