Justdiggit nieuwe partner in Air Miles-programma

03-07-2017 (14:36) - Marketing

Air Miles spaarders kunnen naast sparen voor zichzelf ook aan goede doelen doneren. Vanaf  1 juli wordt deze mogelijkheid uitgebreid met Justdiggit en kunnen spaarders ook een bijdrage leveren aan een duurzame wereld.

Justdiggit zet zich in om de opwarming van de aarde tegen te gaan. In droge gebieden is de toplaag van de grond zo hard geworden dat regenwater niet goed meer kan infiltreren. Door te graven kan regenwater weer de grond in, waardoor droge gebieden vergroenen en de aarde zichzelf kan herstellen. Want hoe groener de aarde, hoe koeler de planeet.

1.200 airmiles
Zo vergroen je zelf al 100 m2 met 1.200 Air Miles door Justdiggit te steunen. Op deze manier kun je door gewoon te leven (je boodschappen doen, te tanken, te wonen) een bijdrage leveren aan een betere leefomgeving voor mens en dier.

 bijdrage aan de planeet
Jacques Hoendervangers, Algemeen Directeur van Air Miles/Loyalty Management Netherlands: “Jaarlijks worden in Nederland 5 miljard Air Miles gespaard en 6 miljard ingewisseld. Wij vinden het belangrijk om als programma onze bijdrage te leveren aan een duurzame wereld, onder andere door onze spaarders de keuze te bieden hun Air Miles te doneren aan een goed doel. Justdiggit maakt onze donatie-mogelijkheden compleet. Naast bestaande goede doelen voor kinderen en dieren kunnen spaarders nu ook via Air Miles hun bijdrage aan de planeet en het klimaat leveren.“ 

verdroogde gebieden weer groen
Wessel Koning, Directeur Business Development van Justdiggit: “Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Het is fantastisch dat iedereen in Nederland nu ook Air Miles kan doneren aan Justdiggit om zo verdroogde gebieden weer groen te maken. Vanaf nu kan iedereen met Air Miles eenvoudig bijdragen aan het klimaat, meer water, planten en voedsel en het verbeteren van de leefomstandigheden van mensen.”   


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch