KARWEI geeft stylingadvies via Instagram

21-04-2017 (10:00) - Marketing

KARWEI gaf gisteren stylingadvies via Instagram. Gebruikers konden tijdens deze InstaSketch-campagne een foto plaatsen op Instagram met de hashtags #WegMetSaaieTuinen en #InspireerMijKarwei.

Dertien van hen kregen voor hun tuin of balkon een digitale make-over van de KARWEI-styliste. KARWEI is daarmee de eerste retailer in Nederland die haar klanten op deze manier wooninspiratie biedt.

Tegelijkertijd publiceerde KARWEI per schets een blogpost met daarin informatie over de gebruikte artikelen en materialen. Dat helpt de winnaars om hun tuin of balkon eenvoudiger een make-over te geven. En andere fans doen inspiratie op voor het creëren van een eigen buiten.

Uit eerder onderzoek van KARWEI blijkt namelijk dat twee op de vijf Nederlanders hun tuin of balkon willen veranderen, maar dat zij vaak niet weten hoe ze dat moeten aanpakken. Om hen te inspireren, presenteerde KARWEI eerder al vier tuintrends. Met InstaSketch helpt de bouwmarkt haar klanten nu ook op persoonlijk niveau met inspiratie en inrichting. 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch