KARWEI haakt aan bij tiny house-trend

13-11-2017 (12:13) - Marketing

Overal in Nederland verschijnen tiny houses: kleine huisjes waarin mensen duurzaam en eenvoudig leven. Alleen: hoe stem je je interieur af op een minimaal aantal vierkante meters? En hoe zorg je ervoor dat het ook nog eens sfeervol en mooi blijft? KARWEI laat het zien door de komende weken met het kleinste én gezelligste huisje door het land te reizen.


Tiny House van KARWEI Het kleine huisje van KARWEI heeft een oppervlakte van vijftien vierkante meter en is ingericht met de juiste combinaties. Tiny houses zijn volwaardige woningen met een maximale oppervlakte van vijftig vierkante meter. Ze zijn eenvoudig in elkaar te zetten en snel te verplaatsen met ruimtelijke en innovatieve technologieën, waardoor ze vaak ook nog eens heel duurzaam zijn. Het is een opkomende trend: creatievelingen ontwerpen en bouwen steeds vaker zelf hun ideale zelfvoorzienende huisje.

wonen met minder spullen

“De tiny house-trend is in Amerika ontstaan vanuit het streven om bewuster te leven en slaat inmiddels ook in Nederland steeds meer aan”, zegt Johanne Sintnicolaas, trendwachter voor KARWEI. “De trend houdt in dat mensen steeds kleiner en met minder spullen gaan wonen. Dat geeft ze meer vrijheid en controle over hun eigen leven. Het sluit aan bij de trend om minder te bezitten, en betaalbaarder en flexibeler te leven.”


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch