Klup Kerst Sing-A-Long bereikt ruim 700.000 ouderen

23-12-2020 (17:12) - Marketing

De Klup Kerst Sing-A-Long heeft ruim 700.000 ouderen bereikt via ZOOM, een YouTube livestream en integrale TV uitzendingen. Ontmoetingsplatform Klup organiseerde de Sing-A-Long, met zangeres Karin Bloemen en pianist Cor Bakker in de hoofdrollen, om ouderen in Nederland een warm kerstgevoel te bezorgen.
 
Het online event van 50 minuten werd mede mogelijk gemaakt door de Nationale-Nederlanden, die de sociale missie van Klup – het verbinden van Nederlandse 50-plussers – ondersteunt. Het concept, de productie en mediaregie waren in handen van Wefilm.
 
Donderdag 17 december zongen 600 Kluppers live met Karin Bloemen mee in de grootste interactieve Zoom Sing-A-Long van Nederland. Dit geheel werd via een YouTube livestream uitgezonden en nadien tweemaal op TV vertoond op Ziggo-TV-kanaal ONS en dat leverde gezamenlijk ruim 700.000 kijkers op.
 
Michiel van den Berg, mede-oprichter van Klup: “Samen zingen is een geweldige manier om ons met elkaar verbonden te voelen. De Klup Kerst Sing-a-long maakte dat ‘samen’ in deze gekke tijd tóch mogelijk.”
 

Credits

Opdrachtgever: Klup i.s.m. Nationale Nederlanden
Verantwoordelijk bij opdrachtgever: Michiel van den Berg (Klup), Brit Haarmans (NN)
Creatie, productie en mediaregie: Wefilm
Concept: Bas Welling, Michiel van den Berg
Regie: Beer ten Kate, Roel Welling
Producers: Beau van Assem, Emeline Bakker
Mediaregie: Rocco Stallvord
Technische faciliteiten: United
Music licensing: AMP.Amsterdam 
 
 

Klup Kerst Sing-A-Long aftermovie kort from Wefilm on Vimeo.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch