Koninklijke Jumbo en Efteling slaan handen ineen

Koninklijke Jumbo en Efteling slaan handen ineen

06-05-2021 (11:45) - Marketing

Koninklijke Jumbo en de Efteling, die beiden een rijke historie in familie entertainment hebben, bundelen hun krachten. Hun paradepaardjes Jan van Haasteren en het Sprookjesbos worden vanaf 5 juni verenigd als puzzel. Op de 1000 stukjes tellende puzzel Jan van Haasteren Sprookjesbos is het wereldberoemde Sprookjesbos van de Efteling te zien door de ogen van Jan van Haasteren, één van Nederlands beroemdste striptekenaars.
 
De Efteling thuis beleven met kinderen, is het idee. Gezinnen kunnen dit najaar bezig met Piraña Ganzenbord, Stratego Junior Joris & de Draak, Mens Erger Je Niet Sprookjesboom en de premium collection puzzel van Anton Pieck.


Jan van Haasteren Sprookjesbos

De wonderlijke wereld van Van Haasteren en het Sprookjesbos zijn verenigd in de 1000 stukjes tellende puzzel Jan van Haasteren Sprookjesbos. Het wereldberoemde Sprookjesbos van de Efteling is op deze puzzelplaat te zien door de ogen van Van Haasteren. Van Sneeuwwitje tot Roodkapje en van Hans & Grietje tot Langnek: alle Sprookjesbosbewoners komen op humoristische wijze terug, samen met de iconische kenmerken die op elke Van Haasteren plaat te vinden zijn. Jan van Haasteren Sprookjesbos is vanaf 5 juni verkrijgbaar in de Efteling en via de bekende speelgoed verkooppunten voor de adviesprijs van € 17,99.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch