KPN hoofdsponsor Eredivisie

20-04-2017 (15:11) - Marketing

KPN is met ingang van seizoen 2017/18 hoofdsponsor van de Eredivisie. KPN is sinds 2014 al verbonden als Official Partner van de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie. Die samenwerking wordt nu voor de komende vier seizoenen uitgebreid tot het niveau van hoofdsponsor.

Met ingang van seizoen 2017/18 kiest de Eredivisie voor maximaal twee partners en beide posities zijn nu dus voor de komende jaren ingevuld met hoofdsponsor KPN en Maatschappelijk Partner VriendenLoterij.

Als hoofdsponsor zal KPN prominent zichtbaar zijn rondom het Eredivisievoetbal in alle stadions en tv-uitzendingen. De komende tijd werken KPN en Eredivisie Media & Marketing verder aan concrete ideeën om de samenwerking optimaal te benutten. KPN lanceerde in 2014 als Official Partner de ‘KPN Goal Alert’, een gratis service voor mobiele KPN-klanten waarbij ze de doelpunten van twee Eredivisieclubs op hun mobiele telefoon ontvangen. Onlangs is de dienst uitgebreid met alle Eredivisie samenvattingen, binnen een uur na afloop van de wedstrijd.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch