KPN introduceert flexibel abonnement: KPN Hussel

08-10-2019 (13:16) - Marketing

KPN heeft een nieuw, flexibel abonnement geïntroduceerd: KPN Hussel. Consumenten en kleinzakelijke klanten kunnen alle telefoon-, internet- en entertainmentdiensten in één abonnement naar keuze combineren.

Met KPN Hussel kunnen klanten niet alleen internet en telefonie voor thuis en op hun mobiel beheren, maar ook tv, films, series en muziek van aanbieders zoals Netflix en Spotify. Klanten kunnen diensten los van elkaar of samen bestellen en als ze meerdere diensten afnemen, dan krijgen ze korting. Ze kunnen hun pakket iedere maand aanpassen, afhankelijk van hun behoefte op dat moment. Ook kiezen klanten zelf de internetsnelheid die bij hun situatie past.
 

Kleinzakelijk

De mogelijkheden van KPN Hussel zijn ook beschikbaar binnen KPN Kleinzakelijk. Dit stelt de kleinzakelijke ondernemer in staat om eenvoudig een gecombineerd aanbod samen te stellen uit alle diensten van KPN. Dit alles blijft gecombineerd met de 24/7 zakelijke helpdesk, zakelijke voicemail, Toestel Vervangservice en een gratis installatie met wifi check.

Nieuwe diensten

KPN introduceert ook een aantal nieuwe diensten: unlimited data voor mobiel, de Kids Sim en een technische helpdesk. Unlimited data voor mobiel is beschikbaar in combinatie met een KPN Thuis abonnement. Kids Sim is een apart abonnement speciaal voor kinderen. De nieuwe Tech Desk is een extra en betaalde dienst, naast de reguliere klantenservice, die klanten helpt met de aansluiting van allerlei producten op het internet.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch