Lancering app tegen voedselverspilling bedrijfslunches

15-05-2018 (12:32) - Marketing

In de nieuwe app van de Buurtboer kunnen collega's aangeven of ze komen lunchen vandaag, of welke andere dag dan ook. Zo kan efficiënter worden ingekocht en wordt er minder voedsel verspild, tenminste dat is de opzet van de laatste toevoeging van het bedrijf dat dagelijks anderhalf miljoen bedrijfslunches verzorgt.


Oprichter Nikki Wiesman: “Voor ons is het erg interessant om naast tevreden klanten de positieve impact van de app en het eerder ingevoerde slimme algoritme te zien. We zijn trots dat we hiermee de eerste in onze markt zijn.”


Klant van de Buurtboer Mark Schreurs, oprichter van MisterGreen: “De Buurtboer app helpt ons om onze lunchbezetting nog beter en efficiënter te voorspellen. Hierdoor hoeven we nauwelijks meer voedsel weg te gooien, iets wat we heel belangrijk vinden." 

 

ambitieus

Op dit moment verzorgt de Buurtboer anderhalf miljoen lunches per jaar in Nederland vanuit haar kantoren in Rotterdam en Amsterdam. Het bedrijf is van start gegaan in 2010 en zal naar eigen zeggen dit jaar voor het zevende jaar op rij een groei van twintig procent laten zien. 


 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch