Leev introduceert OERRR

23-04-2018 (16:55) - Marketing

Vanaf deze week introduceert Leev OERRR-producten. Leev kent een stormachtige groei van biologische producten zoals tussendoortjes, broodvervangers en cereals. Met de opbrengsten wordt geïnvesteerd in zorgboerderijen voor kwetsbare jongeren. OERRR is te koop bij supermarkten zoals Albert Heijn, Jumbo, Plus en regionale supermarkten. 


De trend naar biologische gecertificeerde producten groeit gestaag. Het marktaandeel van biologische producten stijgt in de komende jaren naar 7% in 2025. Inmiddels besteedt de consument anno 2018 al meer dan 1,4 miljard euro aan biologische producten. Leo Voorwinden, oprichter van Leev: “Een biologisch label betekent niet automatisch succes. Er is een grote groep die biologisch associeert met erg duur of niet lekker. Dat is niet wat wij willen. Met OERRR bewijst Leev dat biologisch voor iedereen bereikbaar is.”


Hulp voor kwetsbare jongeren

Leev hanteert een eerlijk en verantwoord verdienmodel. De bedrijfswinst gaat naar de Leev Foundation om kwetsbare jongeren te helpen. Zo is er Leevboerderij Het Erfdeel waar jongvolwassenen verblijven die niet thuis of zelfstandig kunnen wonen. Leev biedt deze jongeren een veilig thuis en ambulante begeleiding om ze weer op weg te helpen in de maatschappij. Oprichter Leo Voorwinden over OERRR: “Door onze biologische producten om te zetten naar OERRR bereiken we een groter publiek. Biologisch is smakelijk en betaalbaar. Met onze OERRR-producten bereiken we dit doel én helpen we kwetsbare jongeren in onze samenleving.”


Sociaal ondernemen

Leev is een Social Enterprise. Ondernemingen die hierbij zijn aangesloten, gebruiken verdiensten als middel om hun missie te bereiken. Leev wil maatschappelijk impact creëren en nog meer kwetsbare jongeren helpen. Daarnaast ontvangen biologische boeren eerlijke prijzen en worden verpakkingen duurzaam geproduceerd. 


Assortiment

Het assortiment van OERRR bestaat uit tussendoortjes, broodvervangers, bakproducten en ontbijtgranen zoals muesli en havermout. Naast supermarkten als Albert Heijn, Jumbo en Plus zijn de producten verkrijgbaar bij Hoogvliet, Marqt, Dekamarkt en via de webshop van Leev.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch