Leppa en OYESTER44 lanceren LEPSKI

16-12-2020 (14:32) - Marketing

Speciaal voor de kerst, en alleen dit jaar, lanceren de ondernemers achter Leppa en OYESTER44 een try-out van LEPSKI - de wintereditie van Leppa. LEPSKI is een soort mulled apple wine: warme vodka met appel. Glühwein, maar dan lekkerder. En ‘beter', dat ook nog. LEPSKI wordt namelijk gemaakt van de natuurlijke zilte vodka OYESTER44 en het sap van appelschilletjes en klokhuizen. “Zonder toegevoegde suikers en andere ‘troep’ is LEPSKI een warme, gezonde winter variant voor Glühwein”  zegt Liselotte van der Lugt (Co-founder Leppa).
 
Toen glühwein verkopen vorige week ‘illegaal’ werd, besloten de ondernemers de horeca te helpen: een lege unieke liter fles vodka - met dop, jawel - om de warme Lepski in te verkopen. Probleem opgelost. Althans, dat dachten ze. Maar toen kwamen de nieuwe maatregelen van afgelopen dinsdag om de hoek kijken. Door de enthousiaste reacties van de horeca partners van de drankmerken besloten de ondernemers het over een andere boeg te gooien; door de afgelopen tijd hebben ze snel leren schakelen.
 
In plaats van gesloten literflessen bieden Rutger, Liselotte (Leppa) en Chris (OYESTER44) winterglow pakketten aan, met daarin een DIY-kit om LEPSKI te maken. “Dat is het spannende van deze tijd als ondernemer, je probeert wat nieuws, maar de volgende dag heb je alweer met andere maatregelen rekening te houden. Logisch en we doen natuurlijk alles wat nodig is om Corona te bestrijden. Het maakt ons juist inventief: challenge accepted - keer op keer” - aldus Rutger Homan (Founder Leppa).
 
5 jaar geleden dronk Rutger in Shoreditch (Londen) ‘mulled apple juice’. Ook is warme appelsap met vodka in veel wintersportgebieden favoriet voor de après-ski. De link tussen de Oer-Hollandse merken Leppa en OYESTER44 was snel gemaakt: de merken gebruiken beide alleen maar natuurlijke producten en worden met veel liefde (hand-) gemaakt. Bovendien bestaat de sap van Leppa uit schilletjes en klokhuizen én worden er geen suiker en conserveringsmiddelen toegevoegd.
 
“En dat is een hele mooie combinatie met mijn ziltige Zeeuws-Brabantse vodka. Het is sowieso leuk om een ‘bewuste’ winterse cocktail te maken in samenwerking met Leppa, maar het is vooral ook heel erg lekker. Ik wist dat mijn vodka met appelsap heel goed smaakt, maar warm smaakt het nu nog beter!”, meent Chris Liebau (Founder OYESTER44).
 

De pakketten

Het doel van de actie is om een warme kerst te bieden. Voor families, in kleine groepen, bij een kampvuur thuis en voor een wandeling door de stad. De pakketten zijn daarom tegen een scherpe prijs van €29,95 te bestellen. Lepski wordt in DIY pakketten thuis bezorgd. Leuk als warm kerstcadeautje - om het kerstdiner wat op te spicen of rond het kampvuur met oud en nieuw bijvoorbeeld. De Lepski pakketten (met daarin 50cl OYESTER44 vodka, Leppa, kaneel en gebruiksaanwijzingen) zijn te bestellen via deze link.
 
Voor complete Lepski verkoopmogelijkheden - inclusief verpakking met dop - kunnen horeca ondernemers contact opnemen met Rutger.
Lepski is alleen deze winter verkrijgbaar.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch