LINDA. en TUI stappen samen in reizen

LINDA. en TUI stappen samen in reizen

20-10-2021 (11:16) - Marketing

LINDA. en TUI gaan samen reizen organiseren. Op het programma staan twee citytrips, één naar Madrid en één naar Berlijn en een healthtrip naar Zakynthos. De reizen zijn inclusief vlucht, transfer, logies en ontbijt. De LINDA.redactie verzamelt alle must-go adressen van de verschillende bestemmingen, die op een routekaart op de hotelkamer klaarliggen.
 
Op een LINDA. & TUI reis is alles tot in de puntjes verzorgd. LINDA. weet als geen ander welke details vrouwen belangrijk vinden onderweg en op bestemming. Jildou van der Bijl, creatief directeur LINDA.: ”Reizen past bij LINDA. want het geeft volop verhalen om te delen. Dit was iets dat al heel lang op ons verlanglijstje stond. Zeker na het eenmalig openen van ons ‘eigen’ hotel de L’INDA., ter ere van onze 200e editie, hadden we de smaak te pakken. Te gek dat we speciaal voor onze lezers deze mooie trips hebben kunnen samenstellen. Dat hebben we, samen met TUI, met veel zorg en lef & liefde gedaan. Ik hoop dat iedereen ervan zal genieten.”
 
Arjan Kers, managing director TUI: “De jarenlange samenwerking tussen TUI en LINDA. krijgt met deze reizen een extra dimensie. We vullen gezamenlijk een wens in die we beide op de verlanglijst hadden staan; een selectie unieke reizen, verzorgd door TUI en verrijkt door LINDA. We herkennen ons in de doelgroep die kwaliteit en fun combineert.”
 
Er kan vanaf vandaag geboekt worden via www.linda.nl/trips. 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch