LIVE AGAIN! Het eerste live congres van Nederland na de lockdown

LIVE AGAIN! Het eerste live congres van Nederland na de lockdown

26-05-2020 (11:39) - Marketing

Het eerste live congres van Nederland na de lockdown heeft een toepasselijke naam: LIVE AGAIN! Het evenement wordt georganiseerd door een consortium van event professionals en vindt plaats op 1 juli in de Fokker Terminal in Den Haag. 
 
1 juli 2020 is hèt moment waar iedereen in de eventbranche naartoe leeft: dan zijn zakelijke evenementen voor 100 personen weer toegestaan. Met LIVE AGAIN! willen de organisatoren laten zien wat er wel kan en vakgenoten uit de hele eventbranche een hart onder de riem steken. Het is een zogenaamd hybride congres, een combinatie van online en live, waarbij het aantal aanwezige gasten flexibel kan worden opgeschaald en afgeschaald naargelang de overheidsrichtlijnen van dat moment. Het congres heeft een plenair programma, break-out sessies en (op gepaste afstand) netwerken.
 
LIVE AGAIN! is een initiatief van evenementenlocatie de Fokker Terminal, audiovisueel & online specialist AVEQ, congres & eventcateraar Mood4Food en organisatie- en PR-bureau Smith Communicatie. Het evenement wordt ondersteund door Eventbranche.nl. Geïnteresseerden kunnen zich nu al hier aanmelden en horen spoedig of ze tot de aanwezige live bezoekers behoren.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch