Marley Spoon en De Vegetarische Slager lanceren limited vegan maaltijdbox

Marley Spoon en De Vegetarische Slager lanceren limited vegan maaltijdbox

19-10-2021 (09:59) - Marketing

Marley Spoon en De Vegetarische Slager slaan de handen ineen: speciaal voor World Vegan Day op 1 november hebben de chefs van Marley Spoon en De Vegetarische Slager samen drie heerlijke vegan recepten gemaakt.
 
De volledige vegan maaltijdbox bestel je tot en met 29 oktober en bestaat uit een pindastoof met vegan kipstuckjes, spinazie en limoenbulgur, een vegan kip-katsu-burger met wortelfrietjes en ingemaakte komkommer en tot slot een cobb salade met vegan kipstuckjes, spruitjes, peer en pecannoten. Met de limited edition vegan maaltijdbox van Marley Spoon en De Vegetarische Slager zit je in de eerste week van november dus helemaal gebakken.
 

Plantaardig eten

Onder klanten van Marley Spoon zitten veganistische en vegtarische maaltijden al langer in de lift. Uit eigen data blijkt dat bijna driekwart van de klanten (74%) minstens één vegetarisch of veganistisch recept per week bestelt. Dit is een toename van 10 procent vergeleken met een jaar eerder. Amanda Berne, Hoofd Receptontwikkeling bij Marley Spoon: "De populariteit van onze vegetarische en plantaardige recepten is de afgelopen jaren flink toegenomen. Niet alleen vanwege gezondheids- of milieuredenen, maar ook omdat onze klanten de recepten simpelweg heel lekker vinden. Daarom is de samenwerking met De Vegetarische Slager een match made in heaven. We willen onze klanten laten zien dat je door het weglaten van vlees niets hoeft in te leveren op smaak. Iets dat met de producten van De Vegetarische Slager gegarandeerd is."

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch