MassiveMusic haakt aan als partner Coolest Dutch Brands 2017

05-02-2018 (18:30) - Marketing

De verkiezing Coolest Dutch Brands 2017 nadert zijn ontknoping: de 45 koppige vakjury van creatives en strategen sluit de eerste schriftelijke ronde deze week af. Op 15 februari zijn er pitches door de zes runners-up tijdens de live jurering bij De Persgroep in Amsterdam. Dan ook zullen de drie finalisten bekend worden gemaakt.


Coolest Dutch Movie 

Ondertussen zijn bij FONK de voorbereidingen voor de Finale & Afterparty op 20 maart aanstaande in volle gang gezet. Made.for.Digital verzorgt een zinderende Coolest Dutch Movie en de afterparty komt in handen van MassiveMusic


recap

Nog even een recap: FONK heeft in 2017 maandelijks een merk gekozen tot Coolest Dutch Brand van de Maand. Het thema van dit jaar draait om 12 merken met een lange traditie die dankzij innovatie en uitgekiende marketing, opnieuw aan een opmars zijn begonnen, waardoor zij ook jonge(re) generaties aanspreken en aan zich binden. Inmiddels is het juryproces in aanloop naar finale en feest op 20 maart in volle gang, terwijl ontwerper Robert Bronwasser toeziet op de fabricage van dè Coolest Dutch Brand Award 2017.


genomineerde merken 2017

De genomineerde merken van 2017 zijn: GazelleJOZOSOA Aids NederlandHeinekenRemiaEftelingHEMAten CateNaturalis, NS en COOP en Spinnin’ Records.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch