‘MediaMarkt VR Room' gelanceerd

14-06-2017 (13:08) - Marketing

Is this real life, or is this Virtual Reality? The VR Room en MediaMarkt Utrecht Hoog Catharijne slaan met de MediaMarkt VR Room de handen ineen om bezoekers te trakteren op een Virtual Reality experience. Elke zaterdag wordt op een speciaal podium voor MediaMarkt een VR playground ingericht, voorzien van de laatste snufjes op VR-gebied. Bezoekers kunnen gratis de virtuele wereld komen ontdekken.


toegankelijk voor iedereen

"Met The VR Room willen wij Virtual Reality toegankelijk maken voor iedereen," laat The VR Room eigenaar Wouter van den Bijgaart weten. "MediaMarkt Hoog Catharijne biedt ons een fantastisch platform waar wij zoveel mogelijk bezoekers kunnen verrassen met gave Virtual Reality activiteiten. Iedereen moet VR gewoon een keer meegemaakt hebben", aldus Van den Bijgaart.


paradijs

Ook Kees van Mourik, directeur van MediaMarkt Hoog Catharijne is enthousiast met het Pop-up Virtual Reality paradijs. "Met de MediaMarkt VR Room kunnen bezoekers op een laagdrempelige manier kennis maken met de virtuele wereld. Geweldig om te zien hoe mensen helemaal los gaan wanneer ze een bril op krijgen!", aldus Van Mourik. De Utrechtse vestiging weet haar bezoekers vaker te verrassen. Zo werd er eerder al een heuse Man Cave ingericht, kwamen FC Utrecht spelers de nieuwe FIFA17 koning zoeken en zijn er al vele optredens en signeersessies gehouden.


dagwinnaar

Fanatiekelingen komen eveneens aan hun trekken bij de MediaMarkt VR Room. Elke week is er een dagwinnaar, en aan het eind van de maand krijgt de top 3 een prijs. Alle belevenissen in de virtuele wereld worden ter plaatse live gestreamd op grote schermen en zijn rechtstreeks via YouTube en Twitch te volgen.


 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch