MediaMarkt zet vliegende auto in winkelschap

17-04-2017 (16:27) - Marketing

MediaMarkt gaat als eerste retailer ter wereld vliegende auto’s verkopen. De PAL-V Liberty Sport, een Nederlandse uitvinding, is op 26 april voor één dag bij MediaMarkt Eindhoven te koop.

De verkoop van de auto valt samen met het MediaMarkt Festival, het eerste festival binnen winkelmuren in Nederland. Met het festival viert MediaMarkt zijn nieuwe winkelconcept, dat voor het eerst is toegepast in de winkel in Eindhoven Centrum.


299.000 euro
De PAL-V is de eerste echte vliegende auto op de markt die is goedgekeurd voor particulier gebruik. Het gepatenteerde model maakt het mogelijk om de reguliere auto in enkele minuten om te bouwen tot vliegmachine. Tijdens het MediaMarkt festival is de PAL-V Liberty Sport te koop voor 299.000 euro. Consumenten krijgen bij aankoop van dit innovatieve vervoersmiddel een iWatch met Fly/Drive software cadeau. Belangstellenden kunnen een proefrit-proefvlucht kopen.


Fly/Drive Experience

“Een vliegende auto van 299.000 euro koop je niet zomaar. We bieden daarom ook een gecombineerde proefrit-proefvlucht aan. Deze speciale Fly/Drive Experience is niet alleen voor potentiele kopers, maar ook voor liefhebbers beschikbaar,” zegt Jeroen Mertens, vestigingsdirecteur van MediaMarkt Eindhoven Centrum. Tijdens het festival kunnen klanten op de foto met de auto en in een simulator beleven hoe het is om de vliegende auto te besturen. Bovendien verloten MediaMarkt en PAL-V drie Fly/Drive Experiences onder de festivalgangers. 


waanzinnig

Marco van den Bosch, Director Marketing & Sales Benelux PAL-V:  'Het is natuurlijk waanzinnig dat je straks een winkel in kan stappen en een vliegende auto kan kopen.'


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch