Melkweg krijgt Food Stage

05-10-2017 (12:57) - Marketing

Tijdens het Amsterdam Dance Event opent De Melkweg een bijzonder podium: The Food Stage. Het restaurant is tot stand gekomen in samenwerking met cateringbureau The Food Line-up, serveert street food en blijft drie maanden open.

liveoptredens

Vanaf 18 oktober zal De Melkweg dus naast zijn muzikale programmering ook zorgen voor een culinaire programmering. Diverse chefs zullen acte de présence geven, zo’n drie a vier per shift. Zij zorgen voor een wisselend menu van zo’n twaalf gerechten, elk rond de 8,50 euro. Het gaat ook op dit podium om liveoptredens: de gerechten worden niet alleen in de keuken, maar ook ‘live’ aan werkstations in het restaurant klaargemaakt. 

het nieuwe uitgaan

Lotte Wouters van The Food Line-Up: ‘Wij brengen het beste wat Nederland te bieden heeft op het gebied van street food en concerten samen op één plek en in één menu in hartje Amsterdam. Ik roep al jaren dat eten het nieuwe uitgaan is. The Food Stage wordt daar het ultieme voorbeeld van.’
 

line-up

Op de website van The Food Stage wordt iedere week de ‘line-up’ en ‘setlist’ bekendgemaakt. The Food Stage is gevestigd in het Melkweg Café en is bereikbaar via een eigen ingang aan de Marnixstraat 409 en via de centrale hal van De Melkweg. Het restaurant is beschikbaar voor iedereen die uitgaat rond het Leidseplein. The Food Stage is geopend op vrijdag en zaterdag van 11:30 – 01:00 uur en de keuken sluit om 22.00 uur. Tijdens ADE en andere grote evenementen zijn de openingstijden ruimer. 
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch