Met de JUMBO app spreek je je boodschappenlijst gewoon in

06-09-2017 (09:00) - Marketing

Dankzij een innovatieve nieuwe feature in de mobiele app van Jumbo Supermarkten zijn papieren boodschappenlijstjes binnenkort verleden tijd. Door de Jumbo app te openen en de gewenste boodschappen in te spreken, kunnen klanten digitale boodschappenlijstjes ook met hun stem opstellen en aanvullen.


Jumbo is de eerste supermarktketen die boodschappen samenstellen op deze manier - direct via de mobiele telefoon - mogelijk maakt. 
 

gouden combinatie

Diverse technologieën, zoals Siri - de digitale assistent van Apple - zorgen ervoor dat de app een stem hoort én kan interpreteren. Daarnaast haalt een speciale techniek bruikbare informatie uit grote hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde data. Dankzij deze gouden combinatie van technologieën kan Jumbo in de toekomst nog beter inspelen op de behoeften van de gebruiker. 


pilot

“Eind september start een pilot voor de stemfunctie, die we vrijgeven voor duizend gebruikers. Zo krijgen we beter inzicht in het gebruik van de klant en kunnen we hierop inspelen. Mogelijk dat we nog features zullen toevoegen, want het boodschappenlijstje is nog maar het begin”, aldus Roy van Keulen, online van Jumbo. Vooralsnog is de spraakfunctie alleen beschikbaar voor iOS, in de toekomst zal dit ook gelden voor Android-apparaten. 

 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch