Mijlpaal voor Gazelle

06-01-2017 (09:00) - Marketing

Gazelle heeft in 2017 een bijzondere mijlpaal te vieren: Nederlands oudste fietsfabrikant bestaat 125 jaar. Met de uitreiking van het jubileumboek Gazelle rijwielen, 125 jaar fietsen zijn de festiviteiten gisteren officieel begonnen.  Gazelle staat het komende jaar op verschillende momenten stil bij haar 125ste verjaardag. 


De overhandiging van het eerste exemplaar is het begin van een jaar vol feestelijkheden en activiteiten. Gazelle presenteert in 2017 diverse limited editions en gaat met medewerkers belangeloos afgedankte fietsen opknappen voor goede doelen. Daarnaast houdt de fietsfabrikant voor geoefende fietsers een 125 uur durende challenge met racefietsen en zet ze één van de meest iconische modellen uit de Gazelle-historie nog eens in de spotlights: de Champion Mondial.

Voor fietsliefhebbers is 2017 sowieso een bijzonder jaar. In juni is het precies tweehonderd jaar geleden dat Karl Drais de eerste publieke rit op een loopfiets maakte. De fiets viert in 2017 dus haar tweehonderdjarig bestaan.

 

 

 

 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch