Moneyou Go-app nu beschikbaar in Google Play Store

09-03-2018 (11:10) - Marketing

Moneyou Go, de app die toegang geeft tot het gecombineerde betaal- en spaarproduct van Moneyou, is vanaf vandaag gratis verkrijgbaar in de Google Play Store. Android-gebruikers hebben via de nieuwe app toegang tot het betaal- en spaarproduct in één met het gemak van een betaalrekening en de voordelen van de Moneyou-spaarrekening.
 

Moneyou Go is bedoeld voor de mobiele generatie en is daarom alleen als mobiele app beschikbaar. Dit betekent dat zowel klant worden als bankieren eenvoudig wordt geregeld via de app. Klanten kunnen bijvoorbeeld hun betaalpas activeren en blokkeren via hun smartphone. De nieuwe spaar- en betaalrekening is dankzij de optionele betaalpas geschikt voor dagelijks gebruik.
 

twee varianten

Het nieuwe product wordt aangeboden in twee varianten: Go Plus voor dagelijks gebruik en Go Basic zonder betaalpas. Hierdoor is Moneyou Go uitermate geschikt voor flexibele spaarders die direct betalingen willen doen. Tegelijkertijd wordt rente verstrekt op het saldo tot maximaal één miljoen euro. Nieuwe klanten die zich nu aanmelden, ontvangen het uitgebreide pakket gratis tot 1 januari 2019.
 

cocreatie

Iedereen wordt uitgenodigd om mee te denken over de nieuwe Moneyou Go-app. Zo kunnen Android-gebruikers de app testen en van feedback voorzien via het cocreatieplatform Moneyou Create. Op basis van deze feedback zorgen ontwikkelaars ervoor dat er doorlopend nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd.

Bas Boelhouwers
, CCO van Moneyou: “Als online financiële dienstverlener vinden we het belangrijk om onze diensten snel te introduceren, te testen en te optimaliseren. Daarom gaan we het gesprek aan en nodigen we iedereen uit om mee te denken over onze nu nog meest minimale bank-app. Op dit moment werken wij hard aan nieuwe features in de app, zoals overzichtelijke potjes voor bijvoorbeeld de dagelijkse boodschappen en uitgaven, of om geld opzij te zetten voor specifieke doelen. Op korte termijn volgen iDeal-betalingen, fingerprint authentication, een slim adresboek en pushnotificaties. Op deze manier kunnen we klanten voorzien van producten waarmee zij hun bankzaken optimaal kunnen regelen en financieel onafhankelijk worden én blijven.” 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch