Motorola komt met Transform the Smartphone-wedstrijd

19-05-2017 (11:08) - Marketing

Motorola Mobility, een Lenovo-bedrijf, geeft startups, developers and creatieven de mogelijkheid de grenzen van smartphones te breken en hun ideeën te presenteren tijdens Viva Technology 2017. VivaTech is een internationaal innovatie evenement in Parijs dat plaatsvindt van 15 – 17 juni 2017. 


Moto Mod

Deelnemers aan de 'Transform the Smartphone'-wedstrijd geeft hen de kans bij te dragen aan de ontwikkeling van de nieuwe generatie Moto Mods. Motorola wil op deze manier gebruik maken van hun creativiteit om smartphonefuncties te bedenken die nog niet bestaan en deze toe te voegen aan het alsmaar groeiende portfolio Moto Mods. Ook krijgen deelnemers ook de kans om hun Moto Mod-campagne op het IndieGogo Crowdfunding platform te presenteren. Dit geeft Moto Z gebruikers de kans projecten te financieren en krijgen ze daarnaast de mogelijkheid deze Moto Mods eerder te bestellen.

inzenden
Inzendingen om deel te nemen aan de wedstrijd moeten voor 25 mei 2017 ingevuld zijn. Meer informatie over wedstrijd en de registratie vind je hier. 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch