Nederlandse fit-tech start-up OneFit lanceert in Barcelona

10-12-2018 (13:24) - Marketing

 De Nederlandse fit-tech start-up OneFit maakt een nieuwe internationale stap naar Barcelona, Spanje. Na vier Nederlandse en twee Duitse steden is met Barcelona een zevende stad en derde land aan het OneFit aanbod toegevoegd. Met deze lancering bouwt OneFit verder aan zijn missie: One Fit Planet. 


“De mensen in Barcelona zijn sportief en er zijn prachtige sportlocaties in de stad te vinden. We zagen deze stad dan ook als de perfecte nieuwe locatie om de fitnessindustrie op zijn kop te zetten, en ze kennis te laten maken met OneFit”, aldus OneFit co-founder Serge Brabander. Het health- en fitnessplatform staat bekend om de enorme veelzijdigheid in sportlocaties en lessen die on demand kunnen worden gereserveerd via de app, een formule die in verschillende Nederlandse en Duitse steden al tot een groot succes leidde. 


OneFit viert de launch in Barcelona met een speciaal aanbod: een 30 dagen durende free trial met toegang tot alle functionaliteiten van het membership. Zo laat het merk zoveel mogelijk mensen kennismaken met de app. Dit aanbod sluit aan bij de One Fit Planet-missie: iedereen helpen in het fit worden door variatie in hun workouts aan te brengen. 


Succesvolle launch

OneFit wordt enthousiast door de Barcelonezen ontvangen, er zijn honderden sporters met de free trial gestart. Alle sporters hebben toegang tot het complete netwerk in Barcelona dat op dit moment uit al 167 partnerlocaties bestaat. De succesvolle launch in Barcelona smaakt naar meer: “Barcelona is stap één, maar we hebben zeker nog andere Spaanse steden op het oog, evenals andere Europese steden”, zegt Brabander.


Bureaus

Media

Economisch