Neleman wijnen verkrijgbaar bij JUMBO

06-09-2021 (14:14) - Marketing

Sinds deze maand heeft supermarktketen Jumbo in alle ruim 700 vestigingen in Nederland en België maar liefst 6 biologische wijnen van Neleman op het schap staan. In de Jumbo Foodmarkten en Jumbo City winkels staan zelfs 8 verschillende wijnen op de wijnafdeling.

Derrick Neleman: "Er is werk aan de winkel qua verduurzaming van de wijnwereld, het gaat te langzaam. Zeker in de supermarkten. Daarom is het echt goed nieuws dat onze biologische wijnen nu in alle Jumbo winkels te koop zijn. We maken ze in ons eigen wijnhuis bij Valencia, bio, vegan, geen toevoegingen, puur natuur." Met behulp van CarbonCloud is de CO2-uitstoot in het complete productieproces bekend.
 

Assortiment

De nieuwe serie Neleman wijnen bij Jumbo bestaat uit Verdejo (wit), Macabeo Chardonnay (wit), Tempranillo rosé, Cava Brut, Spaanse mousserende wijn, Tempranillo (rood) en Garnacha (rood). De andere twee wijnen die in de Jumbo City winkels en in de Jumbo foodmarkten liggen zijn de Signature Chardonnay Verdil (wit) en Signature Monastrell Tempranillo (rood).

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch