Ngage Media en Interbest lid van Outreach

20-06-2019 (12:22) - Marketing

Ngage Media en Interbest worden per direct lid van Outreach, het samenwerkingsverband van Nederlandse buitenreclame-exploitanten.


Buitenreclame groeit de afgelopen jaren met 6 procent per jaar. Vooral digitale buitenreclame maakt een stormachtige ontwikkeling door waarbij de noodzaak van de cijfermatige onderbouwing van de opbouw van bereik cruciaal is.


Outreach heeft op 18 juni een tender uitgeschreven voor een grote update van het bestaande bereiksonderzoek voor de buitenreclame. Hierbij staat onderzoek van digitale buitenreclame centraal.


meer dan welkom

Eric Kip, voorzitter Outreach is erg blij met de toetreding van Ngage Media en Interbest . 'Binnen een steeds verder versplinterend medialandschap is Outreach continu gefocust op een verdere versterking van het medium buitenreclame. Daarom zijn wij blij dat Ngage Media en Interbest hebben besloten lid te worden van Outreach op het moment dat de tender is uitgeschreven. De expertise van Ocean Outdoor is meer dan welkom in het selectieproces van de tender.' 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch