Nieuw label influencers voor bereik Sanoma

22-05-2018 (10:16) - Marketing

Vandaag gaat TheHUB live, de nieuwe website voor het influencer platform van Sanoma. Op dit platform dat invite only is, worden influencers gecombineerd met het bereik van de Sanoma merken.


Sara van Gorp, hoofdredacteur van Kek Mama, wordt regelmatig ingezet door The HUB: ”Wij bereiken onze fans online en in print op een heel intiem moment: als ze lekker onderuit willen genieten van mooie content. Onze doelgroep heeft een groot vertrouwen in ons en we komen heel dichtbij. Voor adverteerders geldt: in een samenwerking met Kek Mama kunnen zij ook dichtbij die doelgroep komen. Met ons enthousiasme brengen wij merken van partners op een heel natuurlijke manier over op de doelgroep. Dat scoort als een dolle.” 

 

matchmakers

Elise Kop, Productmanager Influencer Marketing bij Sanoma: “The HUB werkt met een uitgebreide pool aan creatieve bloggers, redacteuren, Instagrammers, YouTubers en andere influencers, waardoor elk mogelijk onderwerp en elke leeftijdscategorie wordt gecoverd. Wij helpen adverteerders met het bedenken van een creatieve insteek voor authentieke content, vervolgens brengen we ze in contact met relevante creators voor de beste match. Werk je al samen met vaste influencers? Dan helpen wij je met het vergroten van het bereik. Zo hebben we al succesvolle crossmediale samenwerkingen gehad met onder andere Unilever, Heineken, l’Oréal, Rijksoverheid en VSM.” 

 

adverteerders bedienen

Het label The HUB zal adverteerders nog uitgebreider kunnen bedienen bij alle facetten van influencer marketing: van strategie tot concept, creatie en grootschalige distributie. Hiervoor kunnen externe influencers worden ingezet, maar ook invloedrijke redactieleden, zoals hoofdredacteur Hilmar Mulder van Libelle. Vervolgens kan deze content worden doorgeplaatst op één of meerdere van de Sanoma merken om een extra bereik boost te genereren en autoriteit op te bouwen, zoals NU.nl, Margriet, Fashionchick en VIVA. 

 

 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch