Nieuw voor hondenliefhebbers: podcast 'Wie laat de hond uit?'

Nieuw voor hondenliefhebbers: podcast 'Wie laat de hond uit?'

21-06-2021 (12:05) - Marketing

Drie baasjes, drie honden en verschillende experts. ‘Wie laat de hond uit?’ is de informatieve podcast over het dagelijks leven met een hond. Voor iedereen die een hond heeft of overweegt er een te nemen.
 
Een flinke groep, aangezien inmiddels 1 op de 5 huishoudens een hond heeft. De presentatie is in handen van Jet Sol, bekend van diverse tv- en radioprogramma’s en podcastserie De Veertigers. Vaste panelleden zijn haar hond Poppie, Lysbeth van Silfhout met hond Rafiq en Marieke van Werven met hond Mila. De eerste aflevering gaat over hechting: hoe wordt de hond een echt gezinslid dat je nooit meer kwijt wilt? ‘Wie laat de hond uit?’ wordt aangeboden door Smuldier, expert in verse diepvries diervoeding en abonneren kan via de bekende podcastkanalen.
 

De mooiste relaties

Presentatrice Jet Sol over ‘Wie laat de hond uit?’: “Het is een geweldig leuke podcast om te maken. Omdat Poppie er altijd bij mag zijn, maar ook omdat er onderwerpen aan bod komen die voor mij als hondenliefhebber zo herkenbaar zijn. Daarnaast vind ik het belangrijk dat mensen die een hond nemen, weten waar ze aan beginnen en waar ze op moeten letten. Dan ontstaan de mooiste relaties, als het even kan voor het leven.” 
 

Beluister de eerste drie afleveringen hier


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch