NoFoodWasted breidt app tegen voedselverspilling uit voor restaurants

11-07-2018 (11:02) - Marketing

Vanaf vandaag is de app NoFoodWasted uitgebreid met de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief maaltijden te kopen die ‘overblijven’ bij restaurants in ‘s-Hertogenbosch. Een uitgebreid aantal restaurants in ‘s-Hertogenbosch heeft zich aangesloten bij de lancering. De mogelijkheid om ‘overgebleven’ maaltijden te kopen bij restaurants wordt hierna ook snel uitgerold in andere steden.


De app van NoFoodWasted biedt gebruikers de mogelijkheid te zien welke gerechten ‘overblijven’ bij restaurants. Dit aanbod varieert elke dag. De gerechten kunnen tegen een gereduceerde prijs worden gekocht in de app. Op deze manier kun je voor een goede prijs een top maaltijd kopen, er wordt minder voedsel weggegooid/verspild en restaurants reduceren hun inkomstenderving.


Met restaurants meer impact

De app was al beschikbaar bij supermarkten, gericht op food producten die tegen de THT datum aanzitten. Maar nu is de app ook beschikbaar voor restaurants. Heb je de app al gedownload? Dan wordt bij de laatste update de nieuwe feature vanzelf toegevoegd. 

“Door restaurants ook de mogelijkheid te bieden actief aan minder voedselverspilling te werken, wordt ons gebruikersbestand sterk uitgebreid en krijgen we een grotere impact zoals we ook als doel hebben. Wij zijn dan ook enorm blij en trots op deze stap die we hebben genomen in onze gezamenlijke strijd tegen verspilling”, zegt August de Vocht, CEO NoFoodWasted.

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch