Nurishh: nieuw plantaardig kaasmerk in het kaasschap

Nurishh: nieuw plantaardig kaasmerk in het kaasschap

14-06-2021 (10:10) - Marketing

Het nieuwe merk Nurishh introduceert deze week vier plantaardige producten in het kaasschap. Het plantaardige merk wil met de plakken en geraspte alternatieven ervoor zorgen dat de hele familie weer gezamenlijk van een maaltijd kan genieten.  Of je nu lactose intolerant, vegan of flexitariër bent, iedereen kan samen genieten van een pizza, hamburgers en pasta. Vanaf deze week zijn de plantaardige producten verkrijgbaar bij Albert Heijn.
 
Nurishh introduceert vier verschillende producten: Nurishh plakken origineel, Nurishh plakken met cheddar-smaak, Nurishh geraspt origineel en Nurishh geraspt met mozzarella-smaak. De plantaardige producten zijn veelzijdig en makkelijk te verwerken in allerlei recepten en zijn rijk aan calcium en vitamine B12. Ook bevatten ze minder verzadigd vet dan kaas en andere plantaardige alternatieven. Alle producten worden gemaakt van kokosolie. Hierdoor smelten de producten goed en smaken ze heerlijk romig.
 

Frans familiebedrijf

Nurishh is onderdeel van het familiebedrijf Le Groupe Bel, dat gerund wordt door de Franse familie Jouault. . Ze hebben hun expertise in het maken van traditionele, rijke en romige Franse kazen ingezet om plantaardige producten te ontwikkelen. De vier plantaardige producten van Nurishh zijn vanaf deze week verkrijgbaar in vier varianten bij geselecteerde Albert Heijn filialen en op ah.nl
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch