Old Amsterdam zorgt voor hartig avondje

29-11-2017 (06:30) - Marketing

Wie zoet is, krijgt hartigs, belooft Old Amsterdam. Het kaasmerk opent vandaag (om 17:00u) een SinterKAASletter pop-up store in Amsterdam. De winkel blijft open tot het heerlijk avondje op 5 december. 
 

fan

Wie meer van hartigheid houdt dan van zoetigheid, kan in de winkel terecht voor kaasletters a €6,50 per stuk. De pop-up store bevindt zich aan de Kinkerstraat 66. Annemarij Wanders-Wijffels van Old Amsterdam legt uit hoe het idee tot stand kwam: ‘Het idee van de SinterKAASletter is ontstaan door een oproep van een Old Amsterdam liefhebber die graag een kaasletter wilde krijgen op pakjesavond in plaats van een chocoladeletter. We vonden dit zo’n leuk idee, dat we meteen zijn gaan uitzoeken of we dit op korte termijn konden produceren. Iedereen reageerde zo enthousiast dat we er nu zelfs een tijdelijke winkel voor inrichten.’
 

live

De kaasletters worden ‘live’ gemaakt in de winkel. De restanten van het kaasbrok waar de letter uit vervaardigd wordt, gaan met de klant mee naar huis. Het (Sinter)kaasfeest duurt tot 19:00u op 5 december. Het is overigens ook mogelijk om de kaasletters in een straal van 2 kilometer rond de winkel te laten bezorgen door Foodora. 
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch