Olijck op vegetarische onderzeetour

16-05-2017 (10:56) - Marketing

‘Onder water ligt een enorme tuin vol met lekkers’, betoogt Olijck, bekend van Olijck charcuterie. Om dit statement kracht bij te zetten, komt het merk met vijf nieuwe producten. Vegetarische producten wel te verstaan, vergezeld door zee-groenten, in de volksmond beter bekend als zeewier.
 
De vijf producten zijn gemaakt door bekende chefs als Greg Manning van Covent Garden, Gerardo Cannavacciuolo van  Pastafabriek Al Dente en Claudia Lucardie van Vuur&Vlam. De gerechten zijn vernoemd naar grote ontdekkingsreizigers. Vanaf 15 mei kunnen mensen zich tegoed doen aan de Olijcke Vasco-burger (Vasco Da Gama), de Olijcke Henry-burger (Henry Hudson), Olijcke James-soep (James Cook), Olijcke Marco-ravioli (Marco Polo) en Olijcke Amerigo-tagliatelle (Amerigo Vespucci).
 
Olijck zeegroente pasta is vanaf 15 mei 2017 verkrijgbaar bij 150 Jumbo winkels in Nederland. Adviesprijs ravioli €3,49 en tagliatelle €2,99. De Olijcke zee-groente burgers en -soep zijn te koop bij de groothandel en diverse horeca-gelegenheden. Kijk hier voor meer informatie.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch