On-demand boodschappen bezorger Flink groeit hard

On-demand boodschappen bezorger Flink groeit hard

19-10-2021 (12:09) - Marketing

Vanaf de lancering in maart, heeft Flink zich weten uit te breiden naar 27 hubs en is het actief in 16 verschillende steden in Nederland. Met deze groei is Flink op het moment één van de snelst groeiende bedrijven in Europa. Snelle groeiambities gaan gepaard met een groot hart voor de buurt en lokale leveranciers. Hiermee wilt Flink echt onderdeel worden van de stad en een passend assortiment aanbieden.
 
En de teller loopt nog steeds op. De ambitie van het bedrijf is om naar de grootste steden van Nederland uit te breiden. Naast Amsterdam, Groningen, Breda, Almere, Apeldoorn, Deventer, Delft, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Haarlem, Hilversum, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zoetermeer zal Flink voor het einde van het jaar nog meer steden toevoegen. Flink breidt niet alleen uit naar verschillende steden, maar streeft er ook naar de bezorggebieden op te schalen om zo binnen de steden te blijven groeien.
 

Meer dan 2.200 producten

Lokale samenwerking voor het assortiment is voor Flink erg belangrijk. Per bezorggebied werkt Flink samen met local heroes om zo stadsgebonden favorieten aan hun assortiment toe te voegen. Zo werkt Flink samen met bijvoorbeeld Echt Brood uit Breda, Abraham’s Mosterdmakerij uit Groningen, en De Pindakaaswinkel, Het Koekemannetje, en Bbrood uit Amsterdam.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch