Online freelance-marktplaats Fiverr lanceert Nederlandse site

30-06-2020 (11:59) - Marketing

Online marktplaats voor freelancers Fiverr biedt nu ook een Nederlandse versie van het platform aan. Op Fiverr kunnen bedrijven digitale diensten afnemen van een wereldwijd netwerk van bijna een kwart miljoen freelancers.
 
De site kent ruim 300 categorieën, van logo design tot zoekmachineoptimalisatie, van marktanalyses tot het inspreken van voice-over teksten. De afgelopen jaren is het aantal Nederlanders dat actief is op Fiverr sterk gegroeid, constateert Peggy de Lange, vice-president International Expansion in Nederland. De Coronacrisis heeft dat proces versneld: het aantal Nederlandse freelancers op Fiverr nam in maart toe met 24,8 procent ten opzichte van februari, die stijging hield aan in april (+22,8 procent).
 
Het aantal opdrachten dat Nederlandse bedrijven verstrekte op Fiverr groeide in maart met 29.1 procent en in april met 13.9 procent. Daarom is, na succesvolle lanceringen in Frankrijk, Duitsland en Spanje, ook ons land nu de beurt: ‘Nederland is een belangrijke markt voor ons’, aldus De Lange. ‘Daarom hebben we sinds vandaag een Nederlandse site waar lokale en internationale freelancers te vinden zijn.’

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch