Pathé Trakteert Kids: twee weken lang elke dag een kinderfilm cadeau

Pathé Trakteert Kids: twee weken lang elke dag een kinderfilm cadeau

14-01-2021 (12:30) - Marketing

Pathé trakteert, in samenwerking met Cinekid, de komende twee weken elke dag een kinderfilm op Pathé Thuis. Deze keer is de actie speciaal voor kinderen en hun ouders, nadat dinsdag werd aangekondigd dat zij tot en met 24 januari niet naar school kunnen. Pathé Thuis selecteerde samen met Cinekid veertien films, zoals De Kleine Vampier en Sing Song, die vanaf vandaag elke dag worden getrakteerd via Pathé Thuis.
 
Met de actie hopen Pathé, Pathé Thuis en Cinekid kinderen en ouders de komende weken een beetje te steunen door thuisblijven leuker te maken met een film. Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: “We hopen dat deze mooie actie een klein steentje bijdraagt voor onze bezoekers met kinderen, die met al het thuis lesgeven wel een extraatje hebben verdiend en op deze manier samen met hun kinderen kunnen ontspannen en genieten van de beste kinderfilms.”
 

Kinderfilms: van Gordon & Paddy tot Antboy

In de komende weken worden er veertien kinderfilms cadeau gedaan, die dagelijks worden aangekondigd via de social kanalen van Pathé en Pathé Thuis. De films zijn geselecteerd samen met Cinekid, die een mix hebben gemaakt van populaire en soms leerzame films. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch