Peter Radix maakte tandenpoets Fairytabs speciaal voor kinderen

Peter Radix maakte tandenpoets Fairytabs speciaal voor kinderen

15-06-2021 (16:42) - Marketing

Tandenpoetsen met kinderen wordt door veel ouders gezien als een enorme uitdaging. Ondernemer Peter Radix uit Haarlem, zelf vader van drie jonge kinderen, besloot tijdens corona een oplossing te bedenken voor het dagelijkse probleem. Hij ontwikkelt een feestelijke en tevens duurzame tandenpoetsbeleving voor kinderen en lanceerde zijn bedrijf Fairytabs.
 
Bedenker en eigenaar van Fairytabs Peter Radix: "Ik weet als vader als geen ander wat voor strijd het kan zijn om jonge kinderen twee keer per dag goed hun tanden te laten poetsen. Tijdens corona besloot ik om zelf aan de slag te gaan met een oplossing voor dit veelvoorkomende probleem. Ik vond het hierbij belangrijk om volledig duurzaam te werk te gaan. Inmiddels is Fairytabs een feit en ben ik trots op alle positieve reacties van ouders en kinderen. Ik kreeg zelfs een bericht van een moeder met een autistisch kind dat jarenlang niet wilde tandenpoetsen, maar het wél leuk vindt met Fairytabs. Dat raakt me enorm!"
 
Alhoewel het idee geheel door Peter zelf is doorontwikkeld, hebben maar liefst 12.000 ouders meegedacht over onder meer de smaak, het uiterlijk en de prijs van de tandpastatabletten. Daarnaast haalde Peter inspiratie uit zijn eigen gezin; zijn zoons Otis, Joni en Zeppe komen als karakters terug in de verhalen van Fairytabs.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch