Picnic biedt bezorgwagentjes aan als gratis Sinterklaastaxi

24-11-2017 (11:26) - Marketing

 
Amerigo kan op 4 of 5 december even bijkomen. Online supermarkt Picnic heeft deze dagen namelijk zijn bezorgwagentjes omgedoopt tot Sinterklaastaxi. De duurzame, elektrische autootjes zullen de Goedheiligman gratis naar al zijn afspraken brengen.
 

Waar normaal de boodschappen staan, zullen nu de cadeautjes, mandarijnen en zakken pepernoten liggen. De Sint zal zijn plek innemen naast de Picnic-bestuurder. Voor scholen, sportverenigingen en particulieren is er nog voldoende gelegenheid om op deze dagen een taxi te boeken voor hun eigen Sinterklaas. 
 

Mede-oprichter van Picnic Michiel Muller: “We merken dat onze wagentjes bij veel kinderen tot de verbeelding spreken. Ze vinden ze schitterend. Hoe mooi is het dan om Nederlands grootste kinderheld hierin te kunnen vervoeren?”
 

Steentje bijdragen

Muller: “We vinden het zelf ook heel belangrijk om iets terug te kunnen doen in de gemeentes waar we bezorgen. Op deze manier kunnen we op een unieke manier ons steentje bijdragen aan een van de mooiste feesten in het jaar.” 
 
Scholen en andere organisaties kunnen zich nog tot 1 december aanmelden voor de dienst bij service@picnic.nl.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch