PLUS hoofdpartner Schooldag van de duurzaamheid

10-10-2018 (09:44) - Marketing

Supermarktketen PLUS vindt het belangrijk om de jeugd spelenderwijs te laten leren over duurzaamheid. Daarom heeft het bedrijf zich als hoofdpartner verbonden aan Schooldag van de duurzaamheid.


Debbie Huisman, MVO specialist van PLUS: “Bij PLUS voelen we ons verantwoordelijk voor een gezondere, plezierige en betere maatschappij. Aandacht voor Goed Eten staat bij ons centraal. Wat ons betreft verdient iedereen het om goed te eten, zeker kinderen."  


“Wanneer je het belangrijk vindt dat kinderen volgens de Schijf van Vijf eten, heb je het credo ‘Goed eten. Daar houden we van.’ echt omarmd. We zijn dan ook verheugd over de samenwerking”, aldus Judy van der Lijke, initiatiefneemster van Schooldag van de duurzaamheid.

 

workshop

Voor elke Kinder Global Goal worden doe-activiteiten ontwikkeld. Daaraan wordt – waar mogelijk – bestaand lesmateriaal gekoppeld. Samen met Schooldag van de duurzaamheid ontwikkelt PLUS een workshop om basisschoolkinderen bewust te maken van het belang van gezonde voeding én hen te laten ervaren dat samen gezond eten niet alleen belangrijk, maar bovenal lekker en leuk is. 


 

De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch