PLUS komt met verantwoorde kant-en-klaarmaaltijden

19-02-2019 (09:13) - Marketing

Op de versafdeling van PLUS zijn vanaf vandaag nieuwe verse kant-en-klaarmaaltijden beschikbaar, waaronder soeppakketten en HelloFresh-maaltijdboxen. Hiermee speelt de keten in op gemak en duurzaamheid, vanuit de Goed Eten-positionering


De maaltijdoplossingen zijn bedoeld voor consumenten die wel graag verantwoord willen eten, maar even geen tijd hebben om het zelf te bereiden. In de pakketten en maaltijdboxen vindt de consument de ingrediënten in precies de juiste hoeveelheden, zodat je bijna niets overhoudt. Zo zorgt de supermarktketen ervoor dat er zo min mogelijk voedsel wordt verspild.
 

gerecycled

PLUS introduceert daarbij vier klassiekers en vier wisselende seizoensmaaltijden.
Deze bevatten duurzame ingrediënten en minimaal 150 gram groente per maaltijd. Ook de verpakking is verantwoord: het bakje is gemaakt van 90% gerecycled karton en een dun laagje plastic folie. Beide onderdelen zijn gemakkelijk van elkaar te scheiden, zodat ze gerecycled kunnen worden. 


Daarnaast zijn er verschillende AGF-maaltijd- en soeppakketten beschikbaar, naast HelloFresh-maaltijdboxen. Bij het laatste kan de klant kiezen uit drie gerechten: 'vlees', 'vis' of 'veggie'. De recepten wisselen elke zaterdag, om het aanbod gevarieerd te houden. 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch