Primark lanceert tweede collectie in samenwerking met (RED)

Primark lanceert tweede collectie in samenwerking met (RED)

02-12-2021 (12:04) - Marketing

Primark is voor de tweede keer een samenwerking met goededoelenorganisatie (RED) aangegaan. Net op tijd voor het koude weer lanceren Primark en (RED) een nieuwe collectie van ton-sur-ton vrijetijds- en loungekleding. Van elk verkocht item van de Primark x (RED)-collectie gaat 10% van de aankoopprijs rechtstreeks naar het Wereldfonds om huidige pandemieën te bestrijden.
 
De collectie bestaat uit superzachte trainingspakken, t-shirts en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen en zijn perfect voor het winterseizoen. De Primark x (RED)-collectie items kunnen samen worden gedragen voor een top tot teen monochrome look of gestyled worden als een basis item. De collectie is ook verkrijgbaar in bijpassende looks en maten voor kinderen.
 
Een selectie van de Primark x (RED)-collectie valt onder het Primark Cares label, waarbij de kleding gemaakt is van biologisch katoen en een selectie van de accessoires van gerecycled plastic. De 16-delige collectie is vanaf nu verkrijgbaar in geselecteerde Primark winkels in Nederland. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch