PSV gaat samenwerking aan met Exodus Burned

20-11-2019 (10:13) - Marketing

PSV kondigt een nauwe samenwerking aan met Pillow’s Willow VR Studios, de ontwikkelaar van Exodus Burned, een innovatieve game waarbij spelers hun hele lichaam moeten gebruiken om punten te scoren in de virtuele wereld. Deze samenwerking biedt beide partijen de mogelijkheid om nieuwe initiatieven voor fans en gamers te ontwikkelen onder de noemer Active Esports.
 
Hiermee spelen ze in op de sociaal maatschappelijke doelstelling van PSV om mensen te stimuleren meer te bewegen. Eerder werkten beide partijen al samen aan evenementen zoals de PSV FANdag en de lancering van het 5G pilot project van Gemeente Eindhoven.
 

match

“We willen graag een nog breder aanbod gaan ontwikkelen onder Esports en zorgen voor vermaak en vitaliteit onder de jongere doelgroep. Met Exodus Burned kunnen we dit doen”, zegt  Commercieel Directeur Frans Janssen van PSV.
 
“Met PSV hebben we een mooi merk dat ons kan helpen onze markttractie te verhogen en bereik onder de doelgroep te realiseren”, aldus Andy Lürling van Pillow’s Willow VR Studio.  “Aanstaande januari zal, op loopafstand van het Philips stadion, het eerste Exodus Burned Experience Center in het SX gebouw te Strijp-S in Eindhoven geopend worden. We gaan onder andere samen met PSV arrangementen aanbieden waarbij zowel bedrijven als particulieren Exodus Burned kunnen gaan spelen en ervaren”.
 

Bureaus

Media

Economisch