PubliQare en Graphit gaan fuseren

PubliQare en Graphit gaan fuseren

13-07-2021 (13:08) - Marketing

Publiqare en Graphit hebben samen al meer dan 35 jaar kennis en ervaring met het optimaliseren van contentcreatie- en publicatieprocessen bij uitgevers, mediabedrijven en merken. Deze ondernemingen bundelen nu hun krachten. Met deze fusie worden zij de grootste IT-dienstverlener in Europa op het gebied van content orchestration; marketing, automation, digital asset management en workflow management. Door deze fusie kan de nieuw te vormen organisatie een nog beter antwoord geven op de groeiende vraag naar het automatiseren van processen voor het managen, creëren en publiceren van rijke visuele content.
 
PubliQare heeft vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, België en Portugal en richt zich op nationale en internationale uitgevers en mediabedrijven. Graphit richt zich vooral op de grote merken en uitgevers van magazines op de Nederlandse markt. Voor alle medewerkers van beide bedrijven is er ruimte in het nieuwe bedrijf.

Ronald Leusink, partner bij Graphit vertelt: "Nooit eerder was marketing zo bepalend voor de groei van een onderneming. Het palet aan mogelijkheden voor iedere marketeer om met z’n doelgroep te communiceren is bijna ongelimiteerd. Met de fusie bundelen we al onze kennis en ervaring om onze klanten nog beter te helpen. Een merk zonder georkestreerde content-creatieprocessen is als een orkest zonder dirigent. Onze software platformen zorgen ervoor dat onze klanten hun contentcreatie- en managementprocessen veel efficiënter kunnen inrichten, waardoor de effectiviteit van marketing en sales exponentieel zal groeien. Dankzij de internationale ervaring van PubliQare kunnen wij onze expertise nu ook aan brands buiten Nederland aanbieden."
 

Nieuwe naam

De directie van het nieuwe bedrijf wordt gevormd door de drie partners van PubliQare en Graphit, Jeroen Goemans, Hans Fermont en Ronald Leusink. Zij zullen de twee organisaties gaan samenvoegen met als realisatiedatum 1 januari 2022. Het nieuwe bedrijf krijgt een nieuwe naam en zal zich op een nieuwe locatie gaan vestigen.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch