Razendsnelle actie Max Verstappen en Jumbo

15-05-2018 (15:32) - Marketing

Met de Jumbo Racedagen op eerste pinksterdag maken Max Verstappen, teamgenoot Daniel Ricciardo en voormalig Formule 1-coureur David Coulthard hun entree als zij in drie Formule 1 Red Bull Racing-auto’s tegelijkertijd op de racebaan van Circuit Zandvoort verschijnen. Consumenten die dat willen meemaken, moeten er snel bij zijn. 


Max Verstappen, die dit weekend tijdens de Grand Prix van Spanje een derde plaats veroverde, kijkt uit naar de Jumbo Racedagen: “De Jumbo Racedagen zijn altijd drukbezocht en dat zal dit jaar niet anders zijn. Ik vind het echt te gek dat Daniel Ricciardo en David Coulthard er op eerste pinksterdag bij zijn. We gaan de fans echt een mooie show geven. Dat is een fantastische kans om de racesport dichter bij de fans te brengen.”

 

eerste keer

De drie Formule 1-raceauto’s zijn vorige week vanuit Vietnam verscheept, waar de auto’s waren voor een ander Formule 1-evenement. “De auto’s zijn onderweg naar Zandvoort en we zijn er enorm trots op deze drie Formule 1 Red Bull racewagens aan het Nederlandse publiek te kunnen presenteren. Het is de eerste keer dat Nederlandse Formule 1-liefhebbers deze racewagens tegelijkertijd in actie kunnen zien”, zegt Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten.

 

tickets gaan razendsnel

Het is alweer de derde keer dat de Jumbo racedagen zijn. Het lijkt of iedereen erbij wil zijn, want het is de enige keer dat Nederlanders Max Verstappen live kunnen zien in eigen land. Klanten van Jumbo hebben al massaal gratis codes voor duinkaarten omgeruild voor een entreekaart. En ook met de verkoop loopt het storm. Zo zijn alle kaarten voor de hoofdtribune, Formule 1 Paddock en Max Verstappen Paddock Club op zondag 20 mei al uitverkocht. Voor maandag 21 mei zijn wel nog een paar tickets te koop. 

 

bekende dames in de bocht

Het programma van de Jumbo Racedagen heeft dit jaar ook de Ladies GT Race op eerste en tweede pinksterdag op het programma staan. Voor deze race zijn zeventien dames geselecteerd die in gelijkwaardige bolides de strijd met elkaar aangaan. Het resultaat is een indrukwekkende line-up van bekende Nederlanders, onder wie Carlijn Achtereekte, Britt Dekker, Pernille La Lau, Ellen ten Damme, Elise Gruppen, Kim Feenstra, Olcay Gulsen, Monic Hendricks, Gwen van Poorten, Barbara Barend en Prinses Laurentien. 

 

motorengeweld

Het programma biedt daarnaast volop vuurwerk met drie wedstrijden van het FIA WTCR, de officiële World Cup voor toerwagens (met onder meerTom Coronel) en twee manches van de TCR European Series. Ook kunnen bezoekers een kijkje nemen bij een veld van veertig competitieve Porsches van de Porsche Carrera Cup France en Benelux, de première van de nieuwe Ford Fiesta Sprint Cup én een bomvolle grid van maar liefst zevenenvijftig  auto’s in de Supercar Challenge.

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch