Red je Pakketje start Same Day Delivery op zaterdag

Red je Pakketje start Same Day Delivery op zaterdag

13-07-2021 (11:48) - Marketing

Vanaf 17 juli start Red je Pakketje met Same Day Delivery op zaterdagen. Als consumenten op zaterdagochtend iets bestellen bij aangesloten webshops, dan krijgen ze hun bestelling nog dezelfde avond in huis. Same Day Delivery door Red je Pakketje is hierdoor beschikbaar van maandag tot en met zaterdag.
 
Bij Red je Pakketje staat de consument en duurzaamheid altijd voorop, dus ook in het weekend. Same Day Delivery op zaterdag is daarom een logische stap. Voor extra flexibiliteit installeert de pakketbezorger, die onlangs werd overgenomen door het Zweedse Instabox, de komende jaren 2.000 tot 3.000 pakketkluizen in ons land. Zo kan de consument pakketjes ontvangen waar en wanneer hij dat wil. Red je Pakketje heeft daarbij de ambitie alle pakketten eind 2022 CO2-vrij te bezorgen.
 
CCO Renno Welberg: "Consumenten vragen steeds vaker naar snelle pakketbezorging op zaterdag. Verschillende verzendopties bieden is daarom cruciaal voor de customer journey. Met een extra bezorgdag in de week dragen we daaraan bij. Zo kun je nu letterlijk zaterdagochtend met een croissantje en een eitje je uitgaansoutfit online bestellen en hem die avond nog dragen."
 
Alle pakketbezorgers bij Red je Pakketje zijn in loondienst. Voortaan kunnen zij zelf bepalen of ze in het weekend willen werken. De pakketbezorgers vallen onder de cao Beroepsgoederenvervoer.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch