RET en 8 mobiliteitsdeelaanbieders starten samenwerking

05-07-2021 (16:41) - Marketing

Vandaag presenteren de RET en acht mobiliteitsaanbieders hun samenwerking en de daaraan gekoppelde campagne. Dat zo veel aanbieders de handen ineen slaan met een OV-bedrijf is uniek in Nederland.
 
Maurice Unck, algemeen directeur van de RET: “Tijdens de coronacrisis hebben we hard gewerkt om ook in de toekomst mensen de beste reis te kunnen bieden. Daartoe is het bij elkaar brengen van vervoermiddelen de sleutel: fysiek en digitaal. Deze samenwerking is daarin een belangrijke volgende stap.”
 
Vorig jaar introduceerde de RET al de samenwerking met Check, felyx, GO Sharing (e-scooters) en Donkey Republic (fietsen e-bikes). Nu zijn ook Watertaxi, Lime (fietsen), BAQME (elektrische bakfietsen) en MyWheels (auto’s) aangesloten. Met de campagne moedigen zij reizigers aan om hun vervoermiddelen te combineren met een rit bij de RET – en vice versa. Vaak is hier ook een (kortings)actie aan verbonden. Verder is in de RET Real Time App te zien waar er (bak)fietsen, scooters, Watertaxi’s en auto’s van de verschillende aanbieders beschikbaar zijn. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch