RichMeetBeautiful ook in Nederland gelanceerd

18-08-2017 (10:00) - Marketing

 De oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal, kondigt vandaag RichMeetBeautiful aan, Nederlands eerste sugardaddy en sugarbaby datingsite, en maakt deel uit van een wereldwijde lancering in 33 landen.De nieuwe site is een online ontmoetingsplaats voor ervaren, succesvolle en financieel stabiele mannen om mooie, jonge vrouwen te ontmoeten voor relaties of dates.


Oprichter en CEO van RichMeetBeautiful, Sigurd Vedal, zegt dat het bedrijf een agressieve marketingstrategie hanteert om te voldoen aan de verwachte exponentiële groei in de markt het komende jaar.


hevig investeren

''We investeren hevig in onze marketingmix - mogelijke klanten zullen snel de reclame op radio, TV, en reclamepanelen en online advertenties opmerken op de grote mediakanalen. Onderhandelingen voor mediaboekingen zijn volop aan de gang om te voldoen aan het grote lanceringsbudget voor dit belangrijke strategisch programma. De activiteiten zullen snel groeien tijdens de komende 3 tot 6 maanden op een meer lokaal niveau, en de strategie zal versterkt worden door links uitgevoerd door straatpromotieteams,'' aldus Vedal.


eind 2018 100.000 Nederlandse leden 

Vedal: ''Dit is een groeiende trend in de markt, en ons onderzoek vertelt ons dat de trend uiterst snel zal groeien. Ik verwacht om 100.000 Nederlandse leden te hebben tegen het eind van 2018, met een gelijke verdeling tussen mannen en vrouwen"


Digisec Media, het bedrijf achter Victoria Milan, Next Love en RichMeetBeautiful, is momenteel zijn kapitaal aan het versterken om ook op een agressieve manier RichMeetBeautiful te introduceren doorheen Europa, de VS en Azië.
 

over RichMeetsBeautiful

RichMeetBeautiful is een nieuwe datingsite voor sugardaddy dating. Het werd opgericht in augustus 2017 in de Scandinavische landen Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland, met globale uitbreidingsplannen. RichMeetBeautiful werd gecreëerd door mediamagnaat, Sigurd Vedal, het brein achter de datingsites Victoria Milan en Next Love en Victoria Milan Casino.

 
De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch