Roompot en Break Away Concepts lanceren nieuw vakantieconcept Cuber

Roompot en Break Away Concepts lanceren nieuw vakantieconcept Cuber

27-01-2021 (11:01) - Marketing

Nederlands grootste aanbieder van vakantieparken en Break Away Concepts lanceren samen het nieuwe vakantieconcept Cuber. In volle coronatijd opent Cuber zijn eerste 30 luxe design Outdoor Suites nog dit jaar aan de voet van het Nationale Park de Hoge Veluwe. De plannen zijn om nog minstens 4 andere spots - zeg maar locaties - in Nederland te openen.
 
Cuber richt zich onder anderen op de millennials. Uit onderzoek blijkt dat zij zeer duidelijke wensen heeft. Met een absolute focus op het opdoen van nieuwe ervaringen en een drang naar (visuele) ontdekkingen prijken vakantieparken zelden helemaal bovenaan hun lijst met zoekopdrachten wanneer millennials met twee personen plannen te reizen. Cuber brengt hierin verandering.Alle vrijheid en instant-service

Roompot en Break Away Concepts lanceren onder andere voor die millennials een nieuwe vakantie-ervaring. Cuber zal individuele service van een designhotel en vrijheid van een vakantiehuis midden in de natuur bieden wanneer men met twee personen even weg wil. Cuber staat voor een individuele vakantiebeleving voor een doelgroep die vooral erg gevoelig is voor privacy en ook geen compromissen sluit als het om service gaat: instant, in no time, onmiddellijk graag!.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch