Rotterdams festival IFFR schenkt Rotterdams Kaapse Brouwers

17-07-2018 (11:24) - Marketing

International Film Festival Rotterdam (IFFR) is een nieuwe samenwerking aangegaan met Kaapse Brouwers Rotterdam. De lokale brouwerij krijgt een prominente plek in het horeca-aanbod van het festival. Een Rotterdams filmfestival met Rotterdams bier, dus.


Susan Gloudemans, hoofd development IFFR: “De link IFFR-Kaapse Brouwers is een inkoppertje. Natuurlijk zijn beide partijen door en door Rotterdams, maar ze delen ook een non-conformistische houding, durf, oog voor kwaliteit en een voorkeur voor experiment.”


Tsjomme Zijlstra, medeoprichter van Kaapse Brouwers: “We zijn blij met dit nieuwe partnership. Via het festival kunnen we onze bijzondere bierselectie introduceren bij een groot, divers en internationaal publiek.”

 

Rotterdams jasje

Kaapse Brouwers is opgericht op Katendrecht (ook wel de Kaap genoemd) en heeft sinds 2017 ook een locatie aan de Mauritsweg genaamd Kaapse Maria. De brouwerij wil de turbulente tijden van zeelui en jazz laten herleven met gedurfde recepten, smaakexperimenten en ouderwetse bieren in een Rotterdams jasje.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch