Saks OFF 5TH opent eerste winkel in Nederland

07-09-2017 (16:46) - Marketing

Vandaag opent HBC de eerste Saks OFF 5TH-vestiging en de tweede Hudson’s Bay-vestiging in Nederland, beide in hetzelfde gebouw in Rotterdam. Tegen het einde van dit jaar zal HBC twee Saks OFF 5TH- en tien Hudson's Bay-vestigingen in Nederland hebben geopend. Met de lancering toont HBC niet alleen zijn commitment aan de Nederlandse markt; de opening van de nieuwe winkel maakt deel uit van de Europese organische groeistrategie van het concern. 


premium-off-price-winkelconcept

Saks OFF 5TH is een premium-off-price-winkelconcept dat een ongeëvenaarde combinatie van exclusieve merken tegen sterk gereduceerde prijzen aanbiedt, in een moderne, eigentijdse winkelomgeving. Door het gevarieerde en wisselende aanbod is ieder bezoek aan Saks OFF 5TH een onvergetelijke ervaring. Het assortiment van Saks OFF 5TH bestaat naast dames-, heren- en kindermode uit footwear, accessoires en homestyling-producten.  


erg populair

Wayne Drummond, President Saks OFF 5TH Europe: "Met Saks OFF 5TH krijgt het winkelpubliek toegang tot premium merken en opkomende labels voor gereduceerde prijzen. Al onze vestigingen bevinden zich op A-locaties in de grote steden en het wisselende aanbod zorgt ervoor dat er altijd iets nieuws te ontdekken valt. Ons premium-off-price-winkelconcept is al erg populair in de Verenigde Staten en onlangs hebben we in Duitsland vijf nieuwe vestigingen geopend. Het is geweldig dat we onze unieke winkelervaring nu ook in Nederland kunnen aanbieden."


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch