Sales robots helpen klanten van BCC

23-06-2017 (10:18) - Marketing

Met hulp van Sales Robots van MR.BRAND kan Peter van BCC vanaf elke locatie in Nederland klanten live te woord staan en adviseren. Komende zaterdagen is hij als robot te ervaren in de BCC Smart Home winkels in Zoeterwoude (zaterdag 24 juni) en in Den Bosch (zaterdag 1 juli). En: Peter kan je ook ook buiten de winkel tegenkomen. Een Smart Home werkt tenslotte ook niet alleen als je thuis bent.


specialistische shop-in-shops

BCC zet vol in op Smart Home en heeft onlangs twee specialistische shop-in-shops geopend en hier MR.BRAND bij betrokken. Met de Sales Robots van MR.BRAND kan de Smart Home expertise van BCC straks in heel Nederland aanwezig zijn, te beginnen met de BCC Smart Home winkels in Zoeterwoude en Den Bosch.


nieuwe generatie robots
De Sales Robots zijn nieuwe generatie robots met een volledig eigen internetverbinding en software. Daarmee worden zij op afstand bestuurd door echte Smart Home specialisten van BCC. Je ziet state-of-the-art technologie maar je ervaart Peter die precies helpt te kopen wat je nodig heeft, zowel uit het lokale winkelassortiment als online. 
 

eerste Sales Robot 
BCC wil als belangrijke speler op de elektronicamarkt aan consumenten laten zien dat zij inspelen op technologische ontwikkelingen en trends, en welke rol technologie kan spelen in ons dagelijkse bestaan. Het stelt winkels in staat om klanten zo een unieke ervaring en extra service te bieden, aldus de elektronicaketen. 


alle infio beschikbaar

MR.BRAND helpt bedrijven innoveren met creatieve ideeën en ontwikkelt de toepassing, techniek, en content van deze Sales Robots. De nieuwste Sales Robots zijn nu al in staat op kleine locaties een volledige assortiment aan te bieden en dat contactloos af te rekenen vanaf elke webshop. Om dat te bereiken beschikken zij over werkelijk alle informatie beschikken onder meer over locatieplannen, actuele voorraden, handleidingen, montage instructies en gebruikerservaringen.

 
De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.
De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch