Savencia en Leffe introduceren nieuwe Belgische abdijkaas

Savencia en Leffe introduceren nieuwe Belgische abdijkaas

04-08-2017 (12:01) - Marketing

De Kaasmeesters van Savencia en de Meesterbrouwers van Leffe hebben afgelopen jaar een abdijkaas gelanceerd op de Nederlandse markt; Pave à la Leffe. Deze kaas is in twee verschillende smaken verkrijgbaar, een blonde en een bruine variant. De merken spelen met deze samenwerking in op de stijgende vraag van Nederlanders naar bijzondere en authentieke kazen en speciaalbieren.


De rijke smaakbeleving van het Leffe bier heeft de Kaasmeesters van Savencia geïnspireerd in hun zoektocht naar de ontwikkeling van een nieuwe kaas. “Het is een combinatie van de kennis van de kaasmakerij en het vakmanschap van de Meesterbrouwers van Leffe”, aldus Hans De Praeter, Kaasmeester bij Savencia.

Gwendi Hernalsteen, Marketing Manager bij Savencia; “Pavé à la Leffe is een halfharde kaas die zich onderscheidt door het Leffe bier. We merkten dat de vraag van de Nederlanders naar speciale kazen steeg. En dat men in Nederland gek is op bier is geen geheim, maar ook het speciaal bier wordt elk jaar weer populairder. Op deze twee trends proberen we met de kazen in te spelen.”

 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch